FAQ Slimme Sleutelkluis

Veel gestelde vragen.

 • Welke batterijen mag ik gebruiken in de smart sleutelkluis?
  Gebruik alleen Alkaline batterijen (zie webshop). Gebruik geen heavy duty, Everready of oplaadbare batterijen.
 • Hoe kan ik mijn smart sleutelkluis pairen (koppelen)?
  Kijk op pagina 8 van de gebruiksaanwijzing of deze video
 • Hoe weet ik of de batterijen in de smart sleutelkluis leeg raken?
  Als de batterijspanning lager is dan 20% begint de LED op het scherm langzaam rood te knipperen in plaats van een continue blauw licht. U kunt ook de status van uw batterijen controleren door, in de menubalk, op de onderste knop te drukken in de app.
 • De batterijen in de smart sleutelkluis zijn helemaal leeg gelopen en ik kan er niet meer in komen. Wat kan ik nu nog doen?
  Aan de onderzijde van het frontpaneel zitten twee uitsteeksels waarop u een 9v batterij kun houden. U kunt nu uw code intoetsen en de smart sleutelkluis openen om de batterijen te vervangen.
 • Is er een maximum looptijd van de Duration (lange duur) PIN?
  Ja de maximum duur van deze PIN code is 1 jaar.
 • Is er een limiet aan het aantal Bluetooth sleutels die ik generen?
  Nee er is geen maximum aantal. Dus u kunt gerust iedereen waarvoor u dat wenst van een bluetooth toegang voorzien om ze een gemakkelijke toegang te verlenen.
 • Waar moet ik mijn Smart sleutelkluis plaatsen?
  Onze Smart sleutelkluisjes zijn portable en hoeven niet speciaal geïnstalleerd te worden. Door deze draagbaarheid kunt u het vastmaken aan deurhendels, railings, hekken, of met 4 schroeven gemonteerd op de muur.
  We adviseren om de Smart Sleutelkluis te monteren op een beschutte plaats. Hij is spatwaterdicht en stofdicht geisoleerd (IP54), maar is niet waterproof.
 • Onder welke temperaturen werkt de smart sleutelkluis?
  Op dit moment worden er uitgebreidere tests gedaan met de smart sleutelkluis. Op dit moment adviseren wij de Smart sleutelkluis te gebruiken bij temperaturen boven de nul graden celsius.
 • Welke veiligheidsvoorzieningen kent de smart sleutelkluis?
  De lokvogel PIN code
  De lokvogel PIN code geeft u de mogelijkheid om tot 8 vreemde cijfers in te toetsen voordat u uw eigen huidige PIN code in geeft. Hiermee voorkomt u dat uw code door een scan van de vingerafdrukken op het paneel kan worden uitgelezen.Automatic Re-lock
  Als de Smart sleutelkluis is gedeblokkeerd d.m.v. een code, en blijft gesloten gedurende 60 seconden. Dan zal de smart sleutelkluis zich automatisch weer sluiten.Security Lock-out Mode
  Als er vijf keer achter elkaar 16 foute cijfers worden ingetoetst dan zal de Smart sleutelkluis voor vijf minuten onbruikbaar zijn. Dit om af te schrikken bij het ongewenst raden van PIN codes.
 • Hoe vervang ik de batterijen voor de Smart sleutelkluis?
  Om de batterijen te vervangen maakt u de smart sleutelkluis open en opent u voorzichtig het batterij deksel, in de richting van de klok achter het frontpaneel (Versie 1). Trek het deksel open vervang de vier AAA batterijen en plaats het batterijdeksel terug door het tegen de klok in te draaien.
  In deze instructievideo kunt u nogmaals zien hoe.

  • In sleutelkluis versie 2 dient u het batterijvak te openen door de vier schroefjes los te draaien en het deksel af te nemen.