Nuki Smart Lock App

De NUKI Smart Lock App


Slot ontgrendelen en afsluiten

Slot ontgrendelen en afsluiten
Het elektronisch deurslot eenvoudig door swipen op jouw smartphone of via jouw smartwatch ontgrendelen en afsluiten.
 • Auto Unlock

  Als je Auto Unlock hebt geactiveerd, herkent het Nuki Smart Lock jouw telefoon en opent automatisch de deur, zonder dat je een vinger hoeft uit te steken.
  Voor allerhoogst bedieningsgemak kan je in de Nuki-app de functie Auto Unlock activeren. Dan opent jouw Smart Lock automatisch als je thuiskomt – zo houdt je jouw handen vrij en kan je jouw telefoon in de zak houden. Zodra je in de buurt komt, begint de Nuki-app jouw Smart Lock te zoeken. Kom je binnen enkele meters van jouw deur, dan opent Nuki het slot.

   

 • Lock ’n’ Go
 • Als je jouw woning verlaat en Nuki achter jou moet afsluiten, bedien je gewoon de Lock ‘n’ Go-functie. Via de Nuki-app of direct via de knop op het Smart Lock.
  Met de Lock ‘n’ Go-functie sluit Nuki jouw deur achter je af, als je jouw woning verlaat. Druk je tweemaal op de knop op jouw Smart Lock, dan wordt jouw slot ontgrendeld en na 20 seconden automatisch weer afgesloten.

 • Toegangsrechten

  Beheer toegangsrechten voor jouw familie, vrienden, gasten, werklui of babysitter – permanent, periodiek terugkerend of eenmalig.

 • Vergrendelingslog

  Als je wilt, kan de Nuki-app ook onafgebroken registreren, wie jouw Smart Lock wanneer geopend of gesloten heeft

 • Integratie met smartwatch
 • De Nuki-app is ook beschikbaar voor de Apple Watch en voor Android-smartwatches. Open en sluit jouw deurslot comfortabel met een handbeweging

 

Veiligheid

Nuki biedt maximaal comfort zonder concessies te hoeven doen op het gebied van veiligheid

Onzichtbaar aan de binnenzijde van de deur

Nuki steekt aan de binnenzijde boven de cilinder en is daarom van buiten niet zichtbaar.

Bevestigd door experts

Verzekeraars hebben bevestigd dat het gebruik van Nuki geen nadelige invloed heeft op de mate van veiligheid van een deur.

Nuki Smart Lock - Nuki biedt maximaal comfort zonder concessies te hoeven doen op het gebied van veiligheid

Sleutel herroepen

Mocht ooit de telefoon kwijtraken, dan gewoon het toegangsrecht ervan verwijderen. Moeizaam sleutelbeheer behoort tot het verleden.

Ultrasterk versleuteld

Slimme end-to-end versleuteling zorgt voor de maximale veiligheidsnorm.


IFTTT + Nuki

Met Nuki en IFTTT kan je jouw Smart Lock met de apps en apparaten verbinden, die je dagelijks gebruikt, zoals bijv. Facebook, Twitter, Philips Hue en Fitbit. Open en sluit jouw huisdeur op een bepaald tijdstip of laat het licht automatisch uitschakelen als je het huis verlaat.