Waarom Igloohome

Waarom zou u kiezen voor Igloohome, de voordelen en voorbeelden op een rijtje.

Geen gedoe met sleutels!
Op plaatsen waar meerdere personen toegang moeten hebben tot een bepaalde locatie is het altijd een gedoe met sleutels. Hoe krijgt elke persoon de sleutel zonder veel extra sleutels bij te hoeven maken. Met het Igloohome systeem is dat eenvoudig en veilig, zelfs op afstand, te regelen.
Een mooi bijkomend feit is dat de toegang geregistreerd wordt zodat u altijd kunt zien wie er wanneer binnen is geweest.

 

Makkelijk te beheren!
Via de mobiele app of het dashboard op uw pc eenvoudig het toegangsbeheer regelen.
– Een eenmalige code voor een bezorger,
– een tijdelijke code voor uw gasten in uw hotel of B&B of klusjesman
– een permanente code (max. 1 jaar geldig) voor uw partner, kinderen of familie.
Deze code kan een pincode zijn alsmede een bluetooth code (hiervoor dient bij de bezoeker de app geïnstalleerd te zijn).

Veilig in het gebruik!
Omdat het systeem werkt zonder een wifi verbinding is het absoluut veilig en bestand tegenn Wifi hackers. Het systeem werkt op een soortgelijke manier als uw paslezer bij het internetbankieren. De algoritmes bepalen welke code u uitgeeft. Het slimme sleutelkastje of slot herkent het algoritme en zal openen. U kunt altijd zien wie er wanneer toegang heeft gehad. Bij gebruik van bluetooth sleutel krijgt u direct een melding anders wanneer u zelf in de buurt bent van het slot en een bluetooth verbinding maakt.

Ideaal voor:
– Mensen die slecht ter been zijn en zo iemand binnen kunnen laten.
– Vervanging van alle onveilige sleutelkastjes in de thuiszorg.
– AirBnb (Indien u AirBnb heeft gekoppeld aan uw app krijgt uw gast automatisch de toegangscode voor de verblijfsperiode.)
– Hotels (Geen 24 uur bemensing van uw receptie.)
– Fietsverhuur
– Autoverhuur
– Pakketbezorging thuis of bijvoorbeeld voor uw restaurant.